Kinek ajánljuk?

Ha pszichológiai problémája van, szívesen segítünk a megoldás megtalálásában. Depresszióval, gyásszal, veszteséggel, kapcsolati problémával, szorongásos zavarokkal, lelki okokra visszavezethető testi tünetekkel (pszichoszomatikus problémákkal) és önismereti igénnyel is fordulhat hozzánk.

Ha szeretné kiteljesíteni magát, önmegvalósítási igényéhez segítséget keres, szívesen látjuk life skills improvement ügyfelünkként, segítünk megtalálni a legmegfelelőbb önbefektetést, fejlesztést coaching szolgáltatásunkkal vagy célzottan igényei szerint kialakított szolgáltatásunkkal.

Ha Ön rendezvényszervező, szívesen veszünk részt ismeretterjesztő, művészeti, pszichológiai témájú programokon. Programszervezőként is szívesen állunk rendelkezésére zenei, komplex kultúrális és egészségügyi, pszichológiai programokkal.

Ha elakadt szakmailag, karrierjében, nehezére esik dönteni a választott tanulmányok, élsport, szakma, karrier mellett vagy a váltást fontolgatja, szeretne továbblépni, szintet ugrani, mentorálással tudjuk segíteni.