Kiadó rendelő

Zuglóban és Sashalmon kiadó rendelő – tanácsadó szobák bérlése

LélekTerem Sashalmi Pszichológiai Központunkba várjuk kollégák jelentkezését. Alakuló szakmai közösségünkbe várjuk!
Segítséget nyújtunk a magánpraxis indításához, csoportos esetmegbeszélési lehetőséget és szakmai inspirációt a fejlődéshez.
Önállóan, team támogatással dolgozhat. Lelkes, megbízható, önálló kollégákat – klinikai, tanácsadó szakpszichológust, de akár friss diplomával és elkezdett továbbképzéssel is – várunk 3 szobás, kertes nyugodt környezetbe, még választható szobákkal és időpontokkal. ÁNTSZ engedély kiváltására is alkalmas az ingatlan kialakítása.

A bérleti díj 14 ezer Ft/nap, több nap esetén 12 ezer Ft/nap. Sashalmon van még bőven szabad szobánk és mindegyik szobában van még szabad nap. Egyéni, pár- és családterápiára alkalmas, hangulatos, tágas szobák közül választhat. Várjuk szakmai közösségünkbe továbbá társszakmák képviselőit, mentálhigiéniás, holisztikus, közérzetjavító szolgáltatásokra.

Négy kerület és a pesti agglomeráció szomszédságában, a piac közelében, forgalmas, de nyugodt környezetben, jó közlekedési és ingyenes parkolási lehetőség mellett várjuk kollégák jelentkezését a 06303115128-as számon.

Szívesen fogadunk felnőtt terápiás módszerekben képzett, képződő, gyakorlott pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta kollégát közösségünkbe.

Zuglói ÁNTSZ engedélyes rendelőnkben bérelhetők rendelési idők.

Érdeklődni lehet: 06303115128