Joó Dalma

Joó Dalma

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt, coach

Elképzelni sem tudnék nagyszerűbb hivatást, minthogy emberek jóllétéhez, boldogságához járuljak hozzá nap mint nap. Mindig érdekeltek a lélek mélységei, az emberek titkai, amikkel talán még ők maguk sincsenek tisztában. Szeretem megélni, hogy megosztanak velem és bizalommal fordulnak hozzám a kliensek és hatalmas boldogsággal tölt el, ha valamivel előre mozdíthatom az életüket. Fontosnak tartom a dolgok mélyére látni, megérteni az összefüggéseket, a test és a lélek, a gondolatok és a tettek, az érzések és az élet között. Mindenki életében jöhet olyan időszak, amikor szüksége van egy külső szempárra, egy megtartó közegre, egy kapcsolatra, ami róla szól. Egy helyre, ahova megérkezhet, lerakhatja terheit és egy kicsit könnyebben távozhat.

Önmagunk fejlesztése, az önmagunkkal való szembenézés hatalmas bátorságot igényel, rengeteg munkával jár, azonban egy életre szóló befektetés. Pszichológushoz nem csak a mentális betegek járnak, szerencsére egyre több ember ismeri fel ennek értékét, szükségét és hasznát a saját életére vonatkoztatva. Az egészségmegőrzés legalább annyira fontos a lélek, mint a test vagy a szellem szempontjából. Számos olyan probléma adódhat hétköznapi életünkben, mely megterhel, és aminek megoldásában eszköztelennek érezzük magunkat. Szembesülhetünk nehézségekkel kapcsolatainkban, a munkahelyünkön, érhetnek veszteségek, kerülhetünk nehéz döntéshelyzetbe. Az önismeretbe való befektetés megerősít, önbizalmat és eszközöket ad, melyek segítségével könnyebben megküzdünk a nehézségekkel.

Célom kiépíteni azt a kapcsolatot, melynek során őszinte, elfogadó légkörben, az Ön nyelvét beszélve biztonságban fejlődhet a segítségemmel és azt élheti meg, hogy Ön van a középpontban.

Amiben segíteni tudok:

  • önismeret és önfejlesztés
  • élethelyzeti nehézségek, életszakasz váltás
  • párkapcsolati problémák
  • veszteségek feldolgozása
  • kiégés és munkahelyi problémák
  • pályaválasztás és karriertanácsadás
  • döntéshelyzetek
  • stresszkezelés

Végzettségeim

– Pázmány Péter Katolikus Egyetem – Pszichológus BA diploma – 2020

– Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – Pszichológus MA diploma – munka- és szervezetpszichológia szakirány – 2022

– Mindset Change Consulting – Coach végzettség – 2022

Folyamatban lévő tanulmányaim:

– ELTE – Tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzés – 2023-

– Magyar Családterápiás Egyesület – Családterápiás alapképzés – 2023-

– Lelki Egészségvédő Alapítvány – Művészetterápiás képzés – 2022-

Előzetes bejelentkezés alapján Zuglóban csütörtökön tudom fogadni. Ezen kívül Budán, a 2. kerületben vagyok még elérhető keddi napokon. Tel: +36703292567 E-mail cím: joodalma98@gmail.com Weboldal: www.joodalma.hu

Óradíjam 14 ezer forint, diákoknak 12 ezer forint. Angol nyelven 16 ezer forint.