SVT

Spirituális Választechnika / SVT Blokkoldás

„Itt állok és megkérdezem, hol tartok az életemben? A sajátomban. Hova lettem én, tudom-e mit akarok, akarok-e még magamért tenni?” „Elakadtam…” „Mélypontra kerültem…” „Nem látom a kiutat…” Mindannyiunkban felmerülnek előbb-utóbb ezek a gondolatok, sőt, még az elakadásainkat is felismerjük, megnevezzük…

DE ettől még nem változik SEMMI! Ha MEGOLDÁST szeretnél, akkor előbb oldásra, blokkoldásra van szükséged.

Mit jelent a blokkoldás?

Oldás esetén azt keressük, hogy mi miatt alakult ki ez az állapot. A krízis, amiben vagy, megmutatja, hogy milyen téma, minta, hitrendszer az, amivel probléma van. Az okok általában mélyebben, korábban és máshol keresendők. Önmagunkról, másokról és a világról alkotott képünk, gondolataink, viselkedésünk a tudatalattiban tárolt mintákon, érzéseken, programokon alapulnak. Ösztönösen ezeket használjuk és akaratlanul működünk ezek által. „Minden érzékelés és észlelés rögzül, az is, amire nem emlékszünk vagy elrejtettük magunk elől is, mert fájdalmas nekünk, mégis ösztönös működést generálnak bennünk.”

Oldani azt lehet, amire készen állsz és amit valóban hajlandó és képes vagy elengedni, lezárni, magad mögött hagyni…

Nélküled Nem Fog Menni!

Oldani több módszerrel is lehet és különböző mélységekre lehet menni velük. Van olyan technika, ami a családrendszer oldaláról közelít, van, ami izomtesztválaszokat ad. Van, ami a tudatalatti programok megkeresésével és átírásával dolgozik. Ez utóbbi az SVT.

Az SVT képes eltávolítani, megváltoztatni a gyökér okok megkeresésével a különböző elakadásokat, blokkokat.

Milyen élethelyzetben tud segíteni?
– válság, függőség, krízis, gyász, trauma feloldásában
– stresszoldásban
negatív családi, generációs minták oldásában
– különféle vágyak és célok elérésében
– valami nem úgy működik az életedben, ahogy szeretnéd és változtatnál rajta, például:
– mások döntenek helyetted
– nem találod a helyed
– nincs elég önbecsülésed
– boldog párkapcsolatot szeretnél – stb.

Az SVT számtalan élethelyzet oldására használható, túlszárnyalja a legtöbb ismert alternatív gyógymódot. Komoly áttöréseket, változást hozhat. Ez a módszer nem arra való, hogy kihagyjuk az orvost, vagy a pszichológust, ha kezelés alatt állsz. A tanácsadás nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, illetve nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenység.