Orosz Adrienn

Orosz Adrienn pszichológusTanácsadó szakpszichológus, Komplex művészetterapeuta jelölt, képzésben lévő sémakonzultáns vagyok.

Pszichológus diplomámat az ELTE-n szereztem, majd ugyanitt végeztem a tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzést krízistanácsadás specializációval. Mivel fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés, ezért jelenleg is Katarzisz Komplex Művészetterápiában és sématerápiában képződöm.

Szakmai pályafutásom során dolgoztam szociális ellátásban és gyermekvédelemben, oktatásban iskolapszichológusként. Magánrendelésem keretében gyerekek és serdülők mellett felnőttekkel is vállalok egyéni konzultációt személyesen és online is.

A pszichológiai tanácsadás során holisztikus szemléletben gondolkodom és többféle módszert (kognitív viselkedésterápia, sématerápia, mindfulness) használok a kliens igényeihez és a hozott problémához igazodva. Hiszem, hogy önmagunk jobb megismeréséhez, traumáink, elfojtott érzéseink feldolgozásához nem mindig a szavakon keresztül vezet a legrövidebb út, ezért várom azokat is, akik szívesen dolgoznának művészetterápiás módszerekkel is.

Képzettségeim:

2023 –    Sémakonzultáns képzés, Magyar Sématerápiás Egyesület, Budapest

2022      EMDR ASSYST képzés, Magyar EMDR Egyesület, Budapest

2019 –    Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerével dolgozó művészetterapeuta képzés; Lelki Egészségvédő Alapítvány, Budapest

2008 – 2010 Tanácsadó szakpszichológus krízis szakirányon /Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Budapest/

2001 – 2006 Okleveles pszichológus /Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Budapest/

Keressen bizalommal:

– ha életvezetési nehézségekkel küzd, elakadt,

– munkahelyi és párkapcsolati problémái vannak,

– szorong, nehezen küzd meg a stresszhelyzetekkel, nehéz életeseményekkel (gyász, válás, költözés, munkahelyváltás stb.),

– megerősítésre van szüksége a gyermeknevelésben,

– vagy csak szeretné jobban megismerni önmagát.

Kereshet akkor is, ha gyermekének magatartási- vagy beilleszkedési problémák vannak az iskolában; szorong, nehezen megy a tanulás, vagy segítségre van szüksége nehéz életesemények (szülők válása, veszteség stb.), krízishelyzetek feldolgozásához.

Sashalmon szerdai napokon előzetes bejelentkezés alapján tudom fogadni.

Óradíjam: 14 000 Ft/50 perc

Bejelentkezés: orosz.adrienn.pszichologus@gmail.com; +36-70/782 – 6587